VENDODHJA Print

Nje pallat multifunksional, i hipotekuar, ne qender te qytetit te Sarandes, prane Bazilikes se Onhezm-it.
Me nje largesi 70m ne vije ajrore nga bregu I detit dhe ne qender te qytetit te Sarandes, Rezidenca "REÇI" eshte objekti ideal per banim ose per biznesin tuaj.

ambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-13.jpgambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-12.jpg