Skip to content
VENDODHJA Print E-mail

Nje pallat multifunksional, i hipotekuar, ne qender te qytetit te Sarandes, prane Bazilikes se Onhezm-it.
Me nje largesi 70m ne vije ajrore nga bregu I detit dhe ne qender te qytetit te Sarandes, Rezidenca "REÇI" eshte objekti ideal per banim ose per biznesin tuaj.

ambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-13.jpgambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-12.jpg

 

ERICA ALBANIA CERAMICHE ERIKA DOIMO DOMUS | KONTAKTI: Superstrada Tirane-Durres Km. 6, TIRANE-ALBANIA E-mail: ericalbceram@gmail.com

facebookyoutube

ERICA ALBANIA CERAMICHE ERIKA DOIMO DOMUS | KONTAKTI: Superstrada Tirane-Durres Km. 6, TIRANE-ALBANIA E-mail: ericalbceram@gmail.com