Skip to content
CILESIA Print E-mail

Projektuar nga studio italiane per te qene nje ndertese jo thjeshte multifunksionale por edhe bashkekohore ne ndertim dhe sherbime,  Rezidenca "REÇI" eshte ndertuar me materiale italiane.
Cilesia e ndertimit plotesohet  me sigurimin e Administrimit 24h/7d/12m te ambjenteve te nderteses duke pasur si filozofi “ndertimin cilesor,  mirembajtjen perfekte dhe sigurine e garantuar”.
apartamente-sarande-cilesi01-sapartamente-sarande-cilesi02-s

 

ERICA ALBANIA CERAMICHE ERIKA DOIMO DOMUS | KONTAKTI: Superstrada Tirane-Durres Km. 6, TIRANE-ALBANIA E-mail: ericalbceram@gmail.com

facebookyoutube

ERICA ALBANIA CERAMICHE ERIKA DOIMO DOMUS | KONTAKTI: Superstrada Tirane-Durres Km. 6, TIRANE-ALBANIA E-mail: ericalbceram@gmail.com