Skip to content
AMBJENTET Print E-mail

Ndertuar per te qene nje objek multifunksional, per te ofruar kushte bashkekohore per banim apo aktivitete biznesi, Rezidenca "REÇI" perbehet nga :

  • 2 nivele parkimi
  • 2 kate ambjnete biznesi
  • 1 kat per zyra
  • 11 kate ambjente banimi
  • 2 katet e fundit me siperfaqe 1200m2(secili) perfekt per BAR, RESTORANT  dhe AMBJNETE ARGETIMI(Pub, Disco etj).

Per te kenaqur kerkesat e klienteve apartamentet e banimit fillojne nga 65m2, 90m2, 103m2, 117m2 deri ne 135m2. Keto ambjnete jane ne dispozicjon te klienteve te cilat jane te interesuar per te blere ose per te marre apartamente me qira.

Nje pjese e ketyre apartamenteve jane te arreduara.

ambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-00-Sambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-02-Sambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-01-Sambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-061-Sambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-001-Sambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-081-Sambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-11-Sambjente-banimi-dhe-biznesi-ne-sarande-071-S

 

ERICA ALBANIA CERAMICHE ERIKA DOIMO DOMUS | KONTAKTI: Superstrada Tirane-Durres Km. 6, TIRANE-ALBANIA E-mail: ericalbceram@gmail.com

facebookyoutube

ERICA ALBANIA CERAMICHE ERIKA DOIMO DOMUS | KONTAKTI: Superstrada Tirane-Durres Km. 6, TIRANE-ALBANIA E-mail: ericalbceram@gmail.com