Skip to content
ERICA ALBANIA CERAMICHE Print E-mail

Me nje pervoje 20 vjecare ne fushen e arredimit, ka hyre ne tregun shqiptar per te sjelle cilesine dhe idete e reja.

  • Nje menyre e re per te konceptuar dekoracionin: nje bote e karakterizuar nga nje rendesi absolute e detajeve, nga kerkesa e estetikes, e cila nuk heq dore nga funksionaliteti, nga detaje qe percaktojne stilin e jetes.
  • Kombinacione plot elegance, krijmtari dhe fantazi, per ambjente qe flasin, komunikojne dhe jetojne ne sintoni me njeriun.

Ne besojme ne ate qe bejme dhe klientet jane gjykuesit tane me te mire.
Per t'i dhene jete nje shtepie apo nje ambjenti publik, ju ofrojme materiale nga me cilesoret.

 

ERICA ALBANIA CERAMICHE ERIKA DOIMO DOMUS | KONTAKTI: Superstrada Tirane-Durres Km. 6, TIRANE-ALBANIA E-mail: ericalbceram@gmail.com

facebookyoutube

ERICA ALBANIA CERAMICHE ERIKA DOIMO DOMUS | KONTAKTI: Superstrada Tirane-Durres Km. 6, TIRANE-ALBANIA E-mail: ericalbceram@gmail.com